28.04.2021

Vhodna vrata – kaj morate vedeti?

Vsak se rad vrača v svoj dom, saj se tam lahko popolnoma sprosti, umiri svoje misli in nabere moči na nove podvige na različnih področjih. Vhodna vrata predstavljajo stik med domom in njegovo okolico, hkrati pa tudi jasno ločnico med notranjostjo domovanja, ki vsakemu pomeni nek intimni kraj, ter zunanjim svetom. 
Tudi s tega vidika so ta vrata zelo pomemben element, zato je še kako pomembno, da znamo izbrati tista prava, najboljša za svoj dom.

Odločitev ne bo lahka

Najboljša vrata za vaš dom pa morajo seveda izpolnjevati kar nekaj kriterijev. Ni pomembno le to, da so vam na videz všeč, kvalitetna odločitev za nakup mora sloneti na več dejavnikih, kot so material in z njim povezane lastnosti vrat, barve, steklo, okovje in dodatki, videz in slog vašega doma na splošno, njegova okolica … Vhodna vrata torej potrebujejo kar dober razmislek, da se boste lažje odločili, pa vam je pri nas na voljo poseben konfigurator vrat, kjer si lahko sestavite vrata povsem po svojih željah, hkrati pa jih virtualno tudi vgradite v hišo in si na ta način res dobro predstavljate, kako bi se izbrana vrata podala vašemu domu. Ta odličen pomočnik vam je na voljo povsem brezplačno, mi pa vam na osnovi izbranih kriterijev izdelamo naravnost sanjska vhodna vrata!

Na kaj je treba paziti pri nakupu vhodnih vrat

Odločitev o nakupu vhodnih vrat mora biti premišljena, dobro razdelana in takšna, da boste z njo res zadovoljni. Naša vrata so namreč zasnovana in izdelana za dolgotrajno uporabo, zato ste lahko prepričani, da jih boste uporabljali še dolga leta.

- Skladnost z videzom vašega doma


Da bo element, skozi katerega vstopate v svoj dom, izražal vaš življenjski slog in vašo osebnost, mora delovati kot naraven del celostne podobe vašega doma. S pravilno izbiro vhodnih vrat lahko na prefinjen način izrazite svojo osebnost, dušo vaše družine, individualnost, pa tudi eleganco ali zgolj tradicionalnost – tisto pač, kar si res želite poudariti. Zato je res pomembno, da se vhodna vrata skladajo z videzom vašega bivališča, z njegovo opremo in drugimi stavbnimi elementi. S tem je seveda povezano vse – od izbire modela, materiala, pa do barve in končnega izdelka, ki navdušuje. Na srečo lahko v naši ponudbi izberete točno tisto, kar potrebujete: imamo res široko ponudbo materialov in dizajnov za vse okuse. Vabimo vas, da se podate v ta čaroben svet in poiščete vrata, ki so vam pisana na kožo.

- Material

Od izbire materiala je odvisno, kako se bodo vhodna vrata 'obnašala'. Aluminij in PVC sta sodobna materiala, ki sta hkrati cenovno ugodna in nudita številne prednosti. Takšna vrata so lahka, preprosta za namestitev in uporabo, nepropustna in odporna na vsakršne vremenske razmere, neobčutljiva, nezahtevna za vzdrževanje, poleg tega pa na voljo v številnih različicah ter po ugodnih cenah. V to se lahko prepričate tudi sami: oglejte si našo ponudbo, odločite se za sanjska vrata, naši mojstri pa vam jih bodo namestili tako, da se bodo popolnoma prilegala ter vam odlično služila še leta in leta.

- Trdnost, trpežnost in hkrati estetika

Vhodna vrata morajo biti stabilna, trdna, trpežna in kvalitetna, zdržati morajo dolgo, hkrati pa izpolnjevati vaše estetske nagibe, pa naj gre za tradicionalen slog ali pa čisto eleganco. S pomočjo dolgoletnih izkušenj vam bomo pri izbiri v veliko pomoč, saj dobro vemo, kaj se obnese najbolje, kaj je najbolj praktično in katere so najboljše dolgoročne rešitve. Zaupajte nam svoje dileme, mi smo tu, da jih razrešimo in zadovoljimo vaše želje.

- Izolativnost in varnost

In nikar ne pozabite na funkciji, kot sta izolativnost ter varnost. Oboje je zelo pomembno, saj v hitrem tempu življenja potrebujemo varen občutek vsaj doma, kar vam zagotovijo naše kvalitetne rešitve, obenem pa vas naša vhodna vrata učinkovito varujejo tudi pred hrupom iz okolja in dom ohranjajo topel, kadar koli je to potrebno. Na tej podlagi lahko dobro izbrana vrata pomagajo k boljši toplotni (n zvočni) izolativnosti vašega doma, s tem pa vam znatno znižajo vsakomesečne stroške za porabo energije.

Med elemente, ki jih ob nakupu vhodnih vrat še morate poznati, pa so seveda dimenzije vrat, način odpiranja, dodatki, steklo in še kaj. Dovolite nam, da skupaj z vami dodelamo vse do najmanjše podrobnosti.

Vse na enem mestu

V kolikor nimate ideje o tem, kakšna so vaša sanjska vhodna vrata, vas vabimo, da si ogledate našo ponudbo, ki je res obsežna in raznovrstna. Pri izdelavi vrat smo pozorni na to, da zadovoljimo tudi najzahtevnejše uporabnike – dobro se zavedamo, da dober glas seže v deveto vas, o čemer pričajo tudi številne reference.

To pa sploh še ni vse. Naša ponudba zajema tudi okna, police, senčila in notranja vrata. Pri nas boste dobili številne ugodne in kvalitetne rešitve za vaš dom, mi pa vam bomo z veseljem pomagali tako pri izbiri kot montaži. Na izdelke nudimo tudi garancijo, s čimer zagotavljamo, da vam bodo služili tako, kot si želite in zaslužite.

Naj vaš dom z našo pomočjo postane kraj, kjer se boste res počutili kot doma.


Druge novice

03.01.2019

Srečno in zdravo 2019

Želimo vam srečno novo leto, polno topline in veselja v družinskem krogu!
VEČ>>
01.08.2019

Drsna vrata - elegantna rešitev pri pomanjkanju prostora

Drsna vrata so odlična rešitev, kadar zaradi prostorske stiske v prostor ne moremo umestiti navadnih notranjih vrat.
VEČ>>

Mnenja strank

Pozdravljeni, samo povem ,da sem zeloooo zadovoljen z montažo kot zares dobrim monterjem ,ki ve kako se stvari streže in pa dobrim cenovno ugodnim in lepim vratim.Če bi še kdaj rabil sploh ne sprašujem drugje samo naročim pri vas.

Hvala še enkrat za res lep korekten odnos do strank ... super ste. L.pDušan
Včeraj sta vaša monterja Jure in Igor pri nas končala montažo vrat. Pišem vam zato, ker smo bili zeloooo zadovoljni z njihovim zelo natančnim in strokovnim delom. Zato bi se še enkrat radi zahvalil za vso prijaznost in strokovnost za opravljeno delo. Sigurno bom svojim znancem priporočal vaše podjetje. Tako prijaznih in delovnih ljudi človek v tem času že težko srečaš.

Želim vam še veliko poslovnih uspehov in lep pozdrav
Žarko Bundalo
Spoštovani!

Naj pohvalim vaše sodelovanje pri naročilu notranjih vrat. To sodelovanje je bilo odlično. Vse je bilo tako kot je bilo dogovorjeno. Montaža pa še posebej odlična. Gospod Jure Koštoma natančen, hiter, prijazen... skratka vse kar je pohvalno. Dober glas seže v deveto vas.

Veliko uspeha še naprej. K.M.

Klemen Marjeta

Pozdravljeni,

Danes sem dobila se drugi del racuna za ponudbo 21-0071-2.

Rada bi se vam zahvalila za zelo dobro sodelovanje v teh corona časih. Vsa pohvala in zahvala tudi monterjem za kakovostno opravljeno delo.

Lep dan in se enkrat hvala za sodelovanje, vsekakor pa vas bo priporočila dalje.


Marjeta M.

Pozdravljeni

Danes so nam fantje montirali vrata, moram pohvaliti Vaše monterje in pa vrata.

Mi smo navdušeni, res zelo lepo montirano in vrata so krasna.


Valentina O.
Hvala za poslana navodila za vzdrževanje, garancijski list in račun. Do sedaj mi ni žal, da sem se odločil za vaša notranja vrata, saj sem z njimi zadovoljen, prav tako tudi z vašim svetovanjem, izmerami, dobavo in montažo.

Želim vam še naprej uspešno poslovanje in vas lepo pozdravljam, Jožko
Jožko Pirih
Res so dobri!!!!!!
Romana
Spoštovani!

Včeraj 25. aprila je bila pri nas opravljena demontaža starih in montaža novih vrat. Vrata so montirana, vse pohvale pa gospodu Andreju (priimka si nisem zapomnila), res je pravi profesionalec in zelo priden. Ste lahko ponosni in srečni, da imate takega sodelavca. Vse pohvale še enkrat za hitro in strokovno opravljeno delo.

Z lepimi pozdravi, Antonija in Anton Gasa. 

Antonija in Anton Gasar - Jesenice
Nič nisem vedel o tem podjetju, dokler nisem na računalnik naključno dobil reklame za to podjetje in ker sem ravno to iskal, sem takoj poslal povpraševanje. Odzivnost je bila kljub prazničnim dnevom izredno hitra. Bil sem precej skeptičen, saj mi podjetje ni bilo poznano. Danes mi ni žal! Že po prihodu v salon je padla odločitev za vrata in podboje, ki so nekaj posebnega, pa še cena za zaobljene ali ploščate je ista. Pri vratih ni važna dimenzija, niti tritočkovno vpetje, vse imajo za isto ceno. Izbral sem in že je prišel mojster na izmero. Vrata so dobavili pred rokom, montažer je delo opravil vrhunsko, natančno, pa še za njim ni nič ostalo. No ja, zelo lepa notranja vrata. PRIPOROČAM VSEM! Sploh tistim, ki imate dovolj akcijskih cen, ki so zanimive do takrat, ko poveš tvojo dimenzijo, teh pa ni. Tu tega ni bilo - vse ista cena. To je To.
Mirko
Pred kratkim smo izvedli rekonstrukcijo notranjih vrat in resnično se moram zahvaliti firmi TETIM, ker je bila izvedba korektna! Vse kar smo se dogovorili so nam naredili, izvedli dela v dogovorjenem času, natančno in resnično korektno. g. Andrej Vrhovšek, ki je opravil vsa mizarska dela je izredno natančen, resnično smo zadovoljni. Zato priporočam , kdor ima v načrtu takšna dela, naj bo prepričan, da Vam bo to naredila ta firma TETIM konkurenčno cenovno in mizarska dela zelo natančno.

Zato še enkrat LEPA HVALA Vam vsem, ki ste sodelovali pri načrtovanju in izvedbi del. Še posebej pa gospodu Andreju Vrhovšku za natančnost in korektnost.
Družina BARTOL iz Homca pri Radomljah.
Tetim sem našla preko skupine Mamice opremljajo na FB. Izbrala sem jih odkrito rečeno zato, ker so imeli najkrajši dobavni rok. Sedaj lahko povem, da so vrata zelo lepa, konkurenčno kvalitetna, s konkurenčno ceno. Osebje pa zelo prijazno in ustrežljivo, tako prodajalka kot monterji. Za piko na i je bila dobava in montaža opravljena pred obljubljenim rokom. Priporočam :)
Klavdija
Nadvse navdušen nad notranjimi vratami Tetim. Vrhunska kakovost, ki nas vsak dan znova preseneti. Profesionalen odnos do kupcev in prijaznost zaposlenih v podjetju Tetim. Priporočam vsem, ki dajo nekaj na kvaliteto in udobje.

M. K. 
Tetim - vrhunska kakovost

moje mnenje akcijska ponudba odpreš spletno stran pol pa piše ob nakupu petih vrat popust ..........če rabim dvoje vrat pol jih ne bom zaradi popusta naročil brezplačno še sosedu oprostite to je malo mimo če ne marate denarja in dela grem pa k drugim saj je teh tudi veliko pa upam da boste objavili to kar sem napisal. lp

Odgovor stranki:
G. Mulej, hvala za vaše mnenje. Napisano se nanaša na akcijo notranjih vrat, ki je prvenstveno namenjena nakupu več kosov notranjih vrat. V kolikor bi želeli kupiti samo dvoja notranja vrata, nam pa seveda pošljite povpraševanje in pripravili vam bomo ponudbo po rednem ceniku.


Matjaž Mulej

Podjeja Tetim predhodno nisem poznal, sem pa na njih naletel med brskanjem po internetu, ko sem iskal ponudnika notranjih vrat. Malo sem na njihovi strani pregledal reference in tudi mnenja strank ter se odločil za njih. Da povzamem: AAAAAAAAAA, ODLIČNI SO, pohvala Eriku in Andreju, podjetje, ki ga odlikujejo profesionalnost, natančnost, kvaliteta, prijazni ljudje in cenovno ugodna vrata. Hvala!


Igor
Zamenjavo notranjih vrat smo zaupali podjetju Tetim d.o.o. Vrata so nam sicer pripeljali nekaj dni kasneje, kot smo upali, vse ostalo pa je bilo resnično profesionalno izvedeno. Vsem, ki se odločate za nakup notranjih vrat priporočam, da se pozanimate pri podjetju Tetim.
Matej
Z odločitvijo o izbiri ustreznega ponudnika smo odlašali kar nekaj časa. Na podlagi svetovanja in ogleda ter izmer prodajalca na domu, smo se naposled odločili za nakup PVC oken pri družbi TETIM in resnično nam ni žal. Vse pohvale prodajalcu za strokovno tehnično podporo ter monterjem za kvalitetno in hitro opravljeno montažo.
Anika
Pozdravljeni, ker so nama pri sami odločitvi pri nakupu notranjih vrat pomagale fotografije že zmontiranih vrat, katere sva videla pri vas na računalniku, vam v prilogi pošiljam fotografije notranjih vrat, katere so vaši mojstri vgradili v najino stanovanje. Povedala bi še, da zdaj oba veva, da sva se odločila pravilno, zelo sva zadovoljna z samimi vrati, kot tudi z organizacijo, montažo in vsem za kar ste zadolženi, tako da vam želiva obilo poslovnih uspehov v prihodnje.
Učakar T. in B.
Pozdravljeni!
Moram vas pohvaliti za izredno dobro izdelavo in montažo vhodnih vrat v našem bloku na Zaloški.
Res super!
Hvala in lep pozdrav!
Vhodna vrata
Za vaša vrata ne najdem nobene slabe ocene, saj so res kvalitetna in rada jih priporočam tudi ostalim.
Mojca
Pozdravljeni,
moram Vas pohvaliti za korekten odnos do kupca. Izdelava ponudbe, meritve, končni dogovor in svetovanje za dobavo pohištva za hišo je profesionalno. Na koncu gre pohvala tudi podjetju Zupančič za kvalitetno montažo.
Lep pozdrav
Ivo Matijević
Dobro jutro. Moram napisat ta mail, ker mi ne da miru. Včeraj je bilo vse tako kot mora biti: res ste prišli kot ste obljubili, vrata so noro lepa, da o monterju Andreju ne govorim - vljuden, natančen, prijazen, nevsiljiv ... veliko ljudi sva imela v hiši, ko smo urejali stanovanje, ampak vaš monter Andrej - KAPO DOL!!! Vidi se, da ful dobro sodelujete in le tako naprej. Od naju bodo šle naprej samo in edino POHVALE- Lep pozdrav in še veliko uspeha vam vsem želiva
Urša in Miha
Pozdravljeni moram vas pohvaliti za izredno točnost pri menjavi notranjih vrat (niti dneva zamude) tudi glede kvalitete vrat in vljudnosti delavcev nimam nobenih pripomb. Tak korekten odnos v tem času me je izredno presenetil, le tako naprej.
Miro
Spoštovani g. Tratnik,
z montažo vrat sem več kot zadovoljen, zelo redko se zgodi, da pri nas nekaj "klapa" in to od začetka do konca. Vaš kooperant g. Vrhovšek, dela in razloži vprašanja kot je treba, z veseljem bom priporočil Vaše podjetje drugim interesentom. Tudi kvaliteta in design sta za moj okus brez pripomb. Pri meni v 1. nadstropju in v mednadstropju potekajo instalacijska in zidarska dela, čim bodo končana, nekje konec aprila, se oglasim glede naročila druge serije vrat.
Do takrat lep pozdrav !
Furnirana vrata
Izredne pohvale vašemu monterju vrat, ker je top of the top ... taki profesionalci so že redkost, tako da vse pohvale fantu.
Lp.
Jernej
Vrata so res kvalitetna in profesionalno brez napake zmontirana ... Sedaj se je še moj brat zagrel, da bi menjal vrata ... tako da, vsak ko pride na obisk, je zelo navdušen nad vrati in zaobljenimi podboji ...
Zelooooo sem zadovoljen in ste res solidna firma, tako naprej ... Hvala za prijaznost
M. iz Celja
Pozdravljeni,

danes je vaš monter opravil montažo obrobnih letev, kot smo se dogovorili. Montažo je opravil profesionalno, zato sem z njegovim delom zelo zadovoljen. Ravno tako se zahvaljujem vam, ker ste mi pomagali z dobavo letev.

Lep pozdrav
R.B.
Z včerajšnjo montažo oken smo zelo zadovoljni, že leto poprej pa ste nam zasteklili balkon. Delo je bilo opravljeno strokovno, delavci prijazni. Ni kaj dodati, le tako naprej!
Erika
Pri podjetju Tetim sva naročila notranja vrata AM1600. Od prvega kontakta s komercialistom do dobave in montaže je vse potekalo, kot je potrebno. Posebno bi pohvalila monterja, ki je bil  pri svojem delu resnično profesionalen. Za razliko od drugih obrtnikov je bil eden redkih s katerim ni bilo težav in za njim ni bilo potrebno dvodnevno čiščenje. Vrata so zelo lepa, poleg tega pa so bila cenovno zelo ugodna. Podjetju Tetim želiva še veliko poslovnih uspehov.

Matej in Alenka
Pozdravljeni,
Imam  pohvalo za celotno podjetje. Od svetovanja, nakupa in montaže je vse potekalo tako, kot bi si stranka samo želela. Prisluhnili ste željam in kvalitetno opravili svoje delo. Tudi vrata so zelo lepa in upam, da bodo taka tudi ostala.
Želim vam še naprej veliko uspehov.
Tanja
Odločili smo se zamenjati vsa stara okna v stanovanju. Svetovanje podjetja Tetim nam je prineslo več možnosti izbire. Odločili smo se za pravo.
Borut iz Grosuplja
Sodelovali smo s podjetjem Tetim, ki so nam prijazno svetovali pri izbiri oken. Prav tako so za montažo novih in odvoz stari poskrbeli oni.
Lucija iz Pirana
Z včerajšnjo montažo oken smo zelo zadovoljni, že leto poprej pa ste nam zasteklili balkon. Delo je bilo opravljeno strokovno, delavci prijazni, ni kaj dodati, le tako naprej.
Erika
© 2015, TeTim d.o.o., Vse pravice pridržane
Pogoji uporabe   /   Avtorji
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?